CUM CUMPĂRAȚI

1 Vă rugăm să vă autentificați sau să vă creați un cont de utilizator.
2 Revedeți comanda.
3 Payment & FREE shipment

Dacă aveți probleme va rog sa ne contactați la 0744500090 sau office@artinfomark.ro. Vă mulțumim!

PROGRAM ATELIER

Luni-Vineri 8:30AM - 17:00AM
Sâmbătă & Duminică - închis!

FORGOT YOUR DETAILS?

STAI LA CURENT CU UTLIMELE NOUTĂȚI ȘI PRODUSE REALIZATE DE CĂTRE NOI

CINE SUNTEM ȘI CU CE NE OCUPĂM

Firma noastra a luat nastere in anul 2008 si vine in intampinarea clientilor prin servicii de calitate si seriozitate. Vasta experienta acumulata in anii de lucru in domeniul confectiilor metalice ne ajuta sa intelegem cerintele dvs. cat mai bine si sa realizam proiectele intr-un timp cat mai scurt, la un pret cat mai mic dar fara a reduce din calitatea si durabilitatea lucrarii. Suntem specializati in producerea si montajul confectiilor metalice atat civile cat si industriale. Oferim consultanta, transport si montaj in Bucuresti, Judetele Ilfov, Dambovita, Girugiu, Ialomita, Prahova.

SUDURĂ ÎN ARGON

SUDURĂ ÎN ARGON

operatii de sudura cu electrod invelit (MMA), operatii de sudura in mediu protejat de gaz inert MIG/MAG si TIG/WIG sudura in puncte pentru foi de tabla cu grosimi de pana la 3 mm sudura bolturi filerate si simple debitare manuala plasma

Debitare CNC

Debitare CNC

debitarea de materiale precum: MDF, Forex, Plexic, Lemn (format 1,5/3 m) debitarea de metale precum: aluminiu, alama debitarea cu laser CO2 a folilor de tabla cu grosimi de pana la 10 mm (format 2/3.5m). debitarea cu plasma a metalelor cu grosimi de pana la 20mm (format 1,5/3m).

INDOIRE TABLA SI PROFILE

INDOIRE TABLA SI PROFILE

indoire profile si repere din tabla otel, inox si aluminiu cu grosime pana la 5mm lungime maxima de indoire profile: 2400mm indoire cu precizie la unghiul dorit (>60º)

PRELUCRĂRI MECANICE & VOPSIRE

PRELUCRĂRI MECANICE & VOPSIRE

Prelucrari mecanice prin aschiere pe utilaje clasice si masini: strunjire, frezare, gaurie. Sablare cu corindon sau nisip Vospire in camp electrostatic Roluire foaie de metal cu valt Rolulit profile metalice si tevi

LEGENDA

  • Sudură
  • Lăcătuserie
  • Vopsire
  • Sablare
  • Îndoire CNC
  • Roluire tablă
  • Roluire profile
  • Proiectare CAD
TOP