Servicii de debitare cu plasmă în format maxim de 1250 x 2500 mm. Materiale: Oțel, Inox, Aluminiu, Cupru
Vopsirea reperelor metalice în câmp electrostatic si polimerizare la temperaturi de 200 grd C.
Sablarea este procesul de curatare sau finisare prin suflare abraziva a suprafetelor de metal, piatra, sticla sau a alt material solid.
Servicii de îndoire profile și repere din tablă de oțel, inox, aluminiu cu grosimi de până la 5mm.
Sudura in agron a metalelor feroare si neferoase prin proceduri de tipul: MMA, TIG/WIG, MIG/MAG, Puncte

Formular RMA

  Dacă ai un produs defect în garanție sau dorești să-l returnezi (înaintea expirării termenului de 14 zile calendaristice de la primirea coletului), completează formularul RMA pentru a facilita soluționarea problemei. După completare te vom contacta în cel mai scurt timp posibil și te vom informa asupra detaliilor procedurii de retur. Pentru mai multe informații, te rugăm să citești drepturile și condițiile de Garanție și retur.

  Formularul RMA este conceput pentru a crește eficiența procedurii de retur, preluare și - după caz - reparație a produselor aflate în garanție de la clienții ART INFOMARK. Fiind cea mai eficientă metodă, încurajăm utilizarea acestuia, însă acesta nu are nicidecum un caracter obligatoriu și poți solicita returnarea unui produs în garanție și prin alte metode.

  Costul returnarii produselor va fi suportat de catre expeditor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului pana la intrarea in posesia magazinului.

  Adresa de retur pentru produsele achizitionate:
  ART INFOMARK SRL
  Str. Garii, 320E, Sat Darza, Comuna Crevedia,
  Cod Postal 137182, Jud Dambovita, Romania

  Informatii client:
  --------------------


  Date comanda:
  -------------------


  TOP